Для рестораторів Херсона провели семінар з безпеки харчових продуктів

Новини
👁 71

13 липня Асоціація “Туризм Херсона” провела семінар-інтенсив на тему: “Впровадження НАССР. Постійне вдосконалення системи харчової безпечності”.  Також допомогу в організації надала Херсонська міська рада.

Участь у заході взяли 27 представників ресторанної та готельної сфери міста.

Під час семінару присутніх ознайомили з тонкощами впровадження системи HACCP та ІSO 22000 у своїх закладах, також вони змогли отримати фахові консультації від спеціалістів на вказану тему.

Заклади харчування є важливою складовою туристичної сфери нашого регіону. Адже щодня до нас приїздять гості з різних куточків України та світу. І кожен з них потребує якісного та безпечного харчування.

Вам також може сподобатися

На 14 липня COVID-19 підтвердили ще у 14 херсонців
На базі Гончарівки працюватиме Пункт складання іспитів на визначення рівня володіння державною мовою

Новини міста

Головне за місяць

Меню
X
X